
< 45 min
4,1
Spaghetti carbonara

> 120 min
4,2
Dokonalé boloňské ragú

< 90 min
4,6
Srnčí ragú na víně

< 30 min
4,3
Uhlířské špagety

< 30 min
4,3
Penne all’amatriciana

< 30 min
3,8
Špagety carbonara

< 75 min
4,2
Králík na hořčici

< 60 min
4,3
Špenátový krém s tousty se sýrem & pancettou

< 30 min
4,2
Těstoviny se smetanovou omáčkou, pancettou a hráškem

< 60 min
4,3
Bramborovo-pórkový krém s bylinkovými krutony

> 60 min
4,6
Richardova boloňská omáčka s tagliatelle

< 30 min
4,5
Mušličky s kukuřicí z jedné pánve

> 60 min
4,0
Šípková omáčka

> 60 min
4,0
Gianfrancova boloňská omáčka s tagliatelle

> 120 min
3,8
Konfitovaný bažant se slaninou

< 60 min
4,0
Sýrové muffiny s pancettou

< 25 min
4,1
Vepřová panenka plněná špenátem a mozzarellou

< 60 min
4,4
Pečené cukety s vepřovou panenkou

> 60 min
4,4
Kuře amatriciana

< 30 min
5,0
Tartiflette s bílým vínem a pancettou

< 30 min
4,7
Dušená kapusta s pancettou

< 30 min
4,9
Ravioly carbonara

< 60 min
4,2
Sytá cibulačka

< 60 min
3,7
Amatriciana se zeleninou
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze