< 60 min
4,5
Babiččiny květákové placičky
< 90 min
4,3
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
> 60 min
4,1
Koprová omáčka s hovězím masem a zastřeným vejcem
< 30 min
4,0
Bramborové krokety
< 50 min
4,2
Kapr na kmíně
< 45 min
4,3
Pravý vídeňský řízek
< 60 min
4,0
Játra na roštu
< 90 min
3,6
Vepřové v mrkvi
< 60 min
4,2
Dušená mrkev s hráškem
< 90 min
4,0
Mámina sekaná
< 45 min
4,4
Kuřecí saltimbocca
< 45 min
4,3
Zapečený chřest s parmskou šunkou
< 45 min
4,1
Zeleninový řízek
< 60 min
4,2
Drbáky
< 60 min
4,6
Koprovka s pošírovaným vejcem
> 60 min
4,2
Vánoční bramborový salát
< 20 min
4,9
Květákový mozeček
< 30 min
4,8
Sejkory s medem
< 45 min
4,3
Povidlové tašky z bramborového těsta
> 120 min
4,6
Výpečky se špenátem a bramborovým knedlíkem
< 30 min
3,7
Halibut na másle s koprovým pestem
> 60 min
4,0
Rostbíf z květové špičky
< 30 min
3,5
Tuňákové placičky se salátkem
> 60 min
3,6
Dušená hovězí plec na šalotce
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví