
< 60 min
4,5
Babiččiny květákové placičky

< 90 min
4,3
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem

> 60 min
4,0
Koprová omáčka s hovězím masem a zastřeným vejcem

< 30 min
4,0
Bramborové krokety

< 50 min
4,2
Kapr na kmíně

< 60 min
4,0
Pečené kuřecí paličky

< 45 min
4,3
Pravý vídeňský řízek

< 60 min
4,0
Játra na roštu

< 90 min
3,6
Vepřové v mrkvi

< 60 min
4,3
Dušená mrkev s hráškem

< 90 min
4,0
Mámina sekaná

< 45 min
4,3
Zapečený chřest s parmskou šunkou

< 45 min
4,1
Zeleninový řízek

< 45 min
4,6
Kuřecí saltimbocca

< 60 min
4,2
Drbáky

< 60 min
4,6
Koprovka s pošírovaným vejcem

> 60 min
4,2
Vánoční bramborový salát

< 20 min
4,9
Květákový mozeček

< 30 min
4,8
Sejkory s medem

< 45 min
4,2
Povidlové tašky z bramborového těsta

< 30 min
3,8
Halibut na másle s koprovým pestem

> 60 min
4,0
Rostbíf z květové špičky

< 30 min
3,5
Tuňákové placičky se salátkem

> 60 min
3,7
Dušená hovězí plec na šalotce
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze