Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 20 min
2,9 (18x)
8. 12. 2015
Hovězí pečeně s hořčično-křenovou šťávou


Snadné
< 20 min
2,9 (18x)

Recepty testujeme i tím nejzavrženíhod- nějším způsobem – na dětech. Malí synové naší grafičky Magdy tuhle omáčku prohlásili za nejlepší na světě.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4-6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3727 kcal
  • Bílkoviny 294 g
  • Sacharidy 153 g
  • Tuky 179 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 2,9/5

Hodnocení receptu

2,9/5
(18 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/1

Sněhové dezertySuši krok za krokemHorké drinkyNejlepší party pohoštěníRanní vyprošťováky

Související články

shutterstock_1774374521.jpeg

Dokonalý zimní nápoj: Zlaté mléko s kurkumou a skořicí. Proč by bez špetky pepře nefungovalo?

S příchodem chladnějších dní všichni hledáme způsoby, jak se zahřát a posílit imunitu. Jedním z nejpříjemnějších a nejchutnějších pomocníků může být zlaté mléko, známé také jako kurkuma latté. Tento horký nápoj sytě žluté barvy nejen skvěle chutná, ale je také plný látek prospěšných pro naše zdraví. Jeho kořeny sahají až do starověké indické ájurvédy, kde se po staletí používá jako lék na nejrůznější neduhy.