Poctivá gulášová polévka je přesnídávková hospodská klasika, která zahřeje i zasytí. Nejlepší bývá druhý den, kdy se všechny chutě krásně propojí. Pak už jen do ní stačí zabořit lžíci a přikusovat plátek čerstvého křupavého chleba. Gulášovka z hovězího masa je nestárnoucí evergreen, který musíte vyzkoušet.
Pro 4-6 osob
Suroviny
Pro 4-6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1797 kcal
- Bílkoviny 128 g
- Sacharidy 174 g
- Tuky 58 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,6/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2014/1
Sněhové dezertySuši krok za krokemHorké drinkyNejlepší party pohoštěníRanní vyprošťováky