Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,6 (54x)
8. 12. 2015
Gulášová polévka
Apetit
Gulášová polévka
Apetit


Snadné
> 60 min
3,6 (54x)

Poctivá gulášová polévka je přesnídávková hospodská klasika, která zahřeje i zasytí. Nejlepší bývá druhý den, kdy se všechny chutě krásně propojí. Pak už jen do ní stačí zabořit lžíci a přikusovat plátek čerstvého křupavého chleba. Gulášovka z hovězího masa je nestárnoucí evergreen, který musíte vyzkoušet.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4-6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1797 kcal
  • Bílkoviny 128 g
  • Sacharidy 174 g
  • Tuky 58 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,6/5

Hodnocení receptu

3,6/5
(54 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/1

Sněhové dezertySuši krok za krokemHorké drinkyNejlepší party pohoštěníRanní vyprošťováky