Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,6 (16x)
18. 7. 2014
Hovězí na pivě s bylinkovými knedlíčky
Apetit
Hovězí na pivě s bylinkovými knedlíčky
Apetit


Snadné
> 60 min
3,6 (16x)

Šéfkuchaři luxusních restaurací se odvracejí od ,nudných‘ mas a pracují se zajímavými kousky plnými chuti, jako je třeba kližka. Její maso dobře přejímá chutě a při správné přípravě se rozplývá v ústech


Nezhasínat obrazovku
4-6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Na knedlíčky

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1361.5 kcal
  • Bílkoviny 72 g
  • Sacharidy 89.5 g
  • Tuky 75.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,6/5

Hodnocení receptu

3,6/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/4

Sladké VelikonoceVelké vajíčkové hodySekanina aneb jarní nářez