Šéfkuchaři luxusních restaurací se odvracejí od ,nudných‘ mas a pracují se zajímavými kousky plnými chuti, jako je třeba kližka. Její maso dobře přejímá chutě a při správné přípravě se rozplývá v ústech
4-6
Suroviny
4-6
Na knedlíčky
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1361.5 kcal
- Bílkoviny 72 g
- Sacharidy 89.5 g
- Tuky 75.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,6/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/4
Sladké VelikonoceVelké vajíčkové hodySekanina aneb jarní nářez