2012/4
01.04.2012
2012/4
01.04.2012
Obsah vydání
- Sladké Velikonoce
- Velké vajíčkové hody
- Sekanina aneb jarní nářez
< 60 min
2,3
Vejce v bramboráku
> 60 min
4,6
Šlehačkový beránek
> 60 min
4,3
Jehněčí na tymiánu
< 50 min
4,3
Pórková polévka s pamazánem
< 60 min
5,0
Filety z tresky s pikantním červeným pestem
> 60 min
4,4
Kuře s nádivkou s játry a s medvědím česnekem
< 30 min
3,3
Dort z limoncella a ricotty
< 30 min
3,9
Kořeněné hovězí v thajském stylu
< 45 min
4,2
Staročeské medové perníky
> 120 min
4,3
Dušené hovězí po italsku
< 60 min
0,0
Jarní frittata
< 75 min
4,5
Tvarohový mazanec
< 60 min
4,1
Skandinávské mleté maso s bramborami
> 60 min
4,0
Mleté bochánky s parmazánovou krustou
> 60 min
3,7
Hovězí na pivě s bylinkovými knedlíčky
> 60 min
4,9
Sekaná s paprikami a olivami
< 30 min
5,0
Vejce naměkko s toustíky
< 60 min
3,0
Vajíčkové sendviče
< 30 min
5,0
Vejce v toustovém chlebu
< 60 min
3,8
Smažení sledi
< 30 min
3,8
Focaccia s cherry rajčátky a pestem
< 10 min
4,5
Volské oko
< 90 min
4,1
Mleté hovězí maso zapečené v těstě
< 30 min
0,0