Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,6 (16x)
29. 11. 2022
Hovězí hrudí na cibuli s fazolkami
Apetit
Hovězí hrudí na cibuli s fazolkami
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,6 (16x)

Hovězí hrudí je nepříliš vzhledný levný kus masa s krátkými vlákny, pomalé dušení na cibuli jej však promění v opravdovou lahůdku. Příloha v podobě bramborové kaše a fazolek na slanině pokrm dotáhne k naprosté dokonalosti. Fantastický recept za rozumnou cenu.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4–5 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–5 osob

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 795.75 kcal
  • Bílkoviny 64.25 g
  • Sacharidy 40.5 g
  • Tuky 39.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Hovězí po burgundsku

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/11

Sychravé podzimní dny přímo vybízejí k tomu, abychom vařili jídla, která nás zahřejí na těle i na duchu. Přesně takové recepty jsme si pro vás připravili do listopadového čísla Apetitu. Na co se můžete na stránkách nového vydání těšit? Čekají vás poctivé husí hody, voňavá jídla z trouby i z pomalého hrnce, která vás doslova pohladí. Nechybí ani nové dýňové recepty, které budete vařit zas a znova (přísaháme!). Společně se zahřejeme čerstvým zázvorem a život si osladíme vaflemi. Jana Florentýna Zatloukalová vás nechá nahlédnout do své nové kuchařky Merendy v zástěře a šéfcukrář Café Imperial Daniele Combi vás krok za krokem provede přípravou dechberoucího dezertu Caramelia. A kam se vydáme na toulky? Tentokrát do překrásného Švýcarska. Už se těšíte?  Apetit, napsáno s chutí. Listopadové číslo Apetitu je v prodeji od 14. 10.