„Telecí je v obchodech dostupné po celý rok, byla by škoda jíst ho jen na jaře! Je výborné jako roláda, pečené na másle, obalené jako řízek,“ doporučuje Roman Vaněk.
Suroviny
Na nádivku
Na bramborovou kaši
Na recept
- Energie 7207 kcal
- Bílkoviny 336 g
- Sacharidy 437 g
- Tuky 430 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/4
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2019/4
Jaro už je konečně tady a dubnový Apetit je plný receptů na svěží a lehká jídla, která vnesou rozmarnou jarní náladu i na váš stůl. Oslavte Velikonoce společně se známými šéfkuchaři a autory kuchařek, kteří se s námi v rubrice Jídlo mého srdce podělili o své oblíbené recepty a navrch přidali i velikonoční vzpomínky, veselé historky a tipy, co dát koledníkům a jak zpracovat vykoledovaná vejce. V oslavě svátků jara pokračujte i o víkendu lehkým menu na neděli a sladkými velikonočními recepty. Pokud si budete chtít po všech velikonočních pochoutkách dát něco nabitého vitaminy, nalistujte si strany plné čerstvého lupení. Hvězdami sezony jsou v dubnu mladé lístky špenátu, polníčku a rukoly, které můžete jíst nejen v salátech, ale i v polévce, těstovinách, jako přílohu k masu, ba dokonce i v lívancích. Apetit, napsáno s chutí