Hrudí si potřebuje v troubě pohovět, dělejte jej raději den předem. Pokud máte ,pomalý hrnec‘, pečte maso v něm!
6-8
Suroviny
6-8
Na křenovou krustičku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 827.83 kcal
- Bílkoviny 76.67 g
- Sacharidy 45.83 g
- Tuky 30.67 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/11
Husa svatomartinskáHalloweenské orgieJedlé kaštanyKřehoučký jazykHřeště s vášní!