Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
4,0 (15x)
25. 7. 2014
Hovězí hrudí s křenovou krustičkou a mrkvičkami


< 60 min
4,0 (15x)

Hrudí si potřebuje v troubě pohovět, dělejte jej raději den předem. Pokud máte ,pomalý hrnec‘, pečte maso v něm!


Nezhasínat obrazovku
6-8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6-8

Na křenovou krustičku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 827.83 kcal
  • Bílkoviny 76.67 g
  • Sacharidy 45.83 g
  • Tuky 30.67 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(15 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/11

Husa svatomartinskáHalloweenské orgieJedlé kaštanyKřehoučký jazykHřeště s vášní!