Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 120 min
4,4 (31x)
2. 12. 2015
Hovězí hrudí na paprice a pivě
Apetit
Hovězí hrudí na paprice a pivě
Apetit


Snadné
> 120 min
4,4 (31x)

Tenhle podceňovaný kousek masa, který se obyčejně používá jen na polévku, získá dlouhým dušením úžasnou plnou chuť. A koupíte ho za pár korun! Recept na hovězí hrudí na paprice a pivě vyzkoušejte. Překvapí vás jemné maso, skvělá chuť a výborná omáčka.


Nezhasínat obrazovku
Pro 6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4012 kcal
  • Bílkoviny 367 g
  • Sacharidy 160 g
  • Tuky 188 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(31 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/11

Rychlé večeře z troubyŽhavé chilli papričkySváteční husaPodzimní koláčePomalé pečeníHusté a syté polévkyPravé italské rizotoJedlé dárky