Tenhle podceňovaný kousek masa, který se obyčejně používá jen na polévku, získá dlouhým dušením úžasnou plnou chuť. A koupíte ho za pár korun! Recept na hovězí hrudí na paprice a pivě vyzkoušejte. Překvapí vás jemné maso, skvělá chuť a výborná omáčka.
Pro 6 osob
Suroviny
Pro 6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 4012 kcal
- Bílkoviny 367 g
- Sacharidy 160 g
- Tuky 188 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2014/11
Rychlé večeře z troubyŽhavé chilli papričkySváteční husaPodzimní koláčePomalé pečeníHusté a syté polévkyPravé italské rizotoJedlé dárky