> 60 min
5,0
Rajčatový tatarák
< 30 min
5,0
Bruschetta s marinovanými broskvemi
< 45 min
5,0
Bánh mì s treskou, nakládanou zeleninou a pikantní majonézou
< 60 min
4,5
Bageta s parmskou šunkou a marinovanými fazolkami
< 10 min
5,0
Tatarák z tuňáka
< 90 min
3,4
Jemný rybí tatarák s křupavou bagetou, zalitý polévkou
< 30 min
5,0
Kanapky s paštikou a ostružinami
< 20 min
5,0
Obláčková vejce se slaninou a parmazánem
< 45 min
3,9
Plněná zapečená bageta
> 60 min
4,9
Vepřová líčka na cideru s jablky
< 30 min
3,7
Krémová polévka se sýrem brie
< 20 min
0,0
Sendvič larb gai
< 60 min
0,0
Bánh mì thit
< 20 min
3,7
Teplý salát s chorizem, avokádem a fetou
< 30 min
5,0
Narozeninové crostini
< 20 min
5,0
Salsa z mrkve a pomerančů
< 30 min
0,0
Vejce Benedikt v bagetě
< 20 min
5,0
Bageta se sýrem a pikantním máslem
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví