Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
5,0 (1x)
18. 7. 2014
Dýňové vlnky s červenou cibulí na polentě
Apetit
Dýňové vlnky s červenou cibulí na polentě
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
5,0 (1x)

Loďky z červené cibule na dýňových vlnách. S opečeným chlebem vás tohle křupavé jídlo uhrane, zasytí a rozveselí.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1108.75 kcal
  • Bílkoviny 30 g
  • Sacharidy 94.5 g
  • Tuky 66.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(1 hlas)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/1

Tak chutná pravá AsieSilvestr pro vaše přáteleSlavnostní krůta podle šéfkuchařeBonbonkyZimní zahrada

Související články

shutterstock_2477343307.webp

Dáváte máslo do lednice? Jeden jednoduchý trik zajistí, že bude roztíratelné a čerstvé týdny!

Máslo je nenahraditelným zlatým pokladem každé kuchyně. Bez něho si jen těžko představíme vaření, pečení nebo třeba zdánlivě obyčejnou snídani. Má však jednu nevýhodu – jeho trvanlivost je omezená, navíc nevydrží mimo lednici. Nebo ano? Naštěstí existuje několik osvědčených způsobů, jak jeho čerstvost prodloužit a mít ho po ruce vždy v té nejlepší kondici.