Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
3,4 (5x)
6. 7. 2021
Dušená líčka saltimbocca
Apetitonline.cz
Dušená líčka saltimbocca
Apetitonline.cz


Pro zkušené
> 60 min
3,4 (5x)

Dušená líčka jsou vyhledávanou lahůdkou – je to to nejjemnější maso, jaké si vůbec dokážete představit. A když z nich podle šéfkuchaře Riccarda Lucque připravíte luxusní ‚skočdohubky‘ (it. saltimbocca), získáte delikatesu hodnou michelinské restaurace.


Nezhasínat obrazovku
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

NA LILKOVÝ KRÉM

NA GRATINOVANOU ZELENINU

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 6148 kcal
  • Bílkoviny 293 g
  • Sacharidy 335 g
  • Tuky 358 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit Dušená líčka saltimbocca

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,4/5

Hodnocení receptu

3,4/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.