Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
3,5 (4x)
6. 7. 2021
Dušená líčka saltimbocca
Apetitonline.cz
Dušená líčka saltimbocca
Apetitonline.cz


Pro zkušené
> 60 min
3,5 (4x)

Dušená líčka jsou vyhledávanou lahůdkou – je to to nejjemnější maso, jaké si vůbec dokážete představit. A když z nich podle šéfkuchaře Riccarda Lucque připravíte luxusní ‚skočdohubky‘ (it. saltimbocca), získáte delikatesu hodnou michelinské restaurace.


Nezhasínat obrazovku
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

NA LILKOVÝ KRÉM

NA GRATINOVANOU ZELENINU

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 6148 kcal
  • Bílkoviny 293 g
  • Sacharidy 335 g
  • Tuky 358 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit Dušená líčka saltimbocca

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,5/5

Hodnocení receptu

3,5/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články

shutterstock_2477343307.webp

Dáváte máslo do lednice? Jeden jednoduchý trik zajistí, že bude roztíratelné a čerstvé týdny!

Máslo je nenahraditelným zlatým pokladem každé kuchyně. Bez něho si jen těžko představíme vaření, pečení nebo třeba zdánlivě obyčejnou snídani. Má však jednu nevýhodu – jeho trvanlivost je omezená, navíc nevydrží mimo lednici. Nebo ano? Naštěstí existuje několik osvědčených způsobů, jak jeho čerstvost prodloužit a mít ho po ruce vždy v té nejlepší kondici.