Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,9 (16x)
18. 7. 2014
Kuřecí vývar s játrovými knedlíčky
Apetit
Kuřecí vývar s játrovými knedlíčky
Apetit


Snadné
> 60 min
3,9 (16x)

Kuřecí vývar s játrovými knedlíčky, někdo ho miluje, někdo ho příliš nemusí, ale rozhodně patří do zlatého fondu českých jídel. Kuřecí vývar s játrovými knedlíčky je přesně to jídlo, které umí spojit generace. Připomene nedělní obědy u babičky, zároveň ale skvěle obstojí i v moderní kuchyni. Jemný, voňavý vývar a domácí knedlíčky je poctivá klasika, která má stále co říct.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na játrové knedlíčky

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 725.75 kcal
  • Bílkoviny 50.5 g
  • Sacharidy 47.75 g
  • Tuky 44 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/10

Související články

Jak na kuřecí vývar

Vývar je v kuchyni důležitý stejně jako sůl. V novém videu vám redaktorka Darina Sieglová ukáže, že připravit dobrý domácí kuřecí vývar je stejně snadné jako uvařit si čaj.