> 60 min
4,7
Horácká drštička se salátem z kysaného zelí a červené řepy
< 30 min
4,6
Dýňová frittata s kozím sýrem
> 60 min
0,0
Plněné hovězí závitky s praženou krupicí
< 60 min
4,0
Pstruh lososovitý s citronem v papilotě & koprový dresink
< 45 min
4,4
Křupavá snídaně z pánve (hash brown)
> 60 min
3,6
Grilované kachní prso s celerovým pyré a omáčkou z demi-glace
< 120 min
4,2
Krůtí maso zapečené s bramborami a zeleninou
< 30 min
5,0
Gratinovaná zelená zelenina
< 60 min
4,1
Topinková bomba
> 60 min
3,5
Čokoládový mramorovaný dort
> 60 min
4,6
Vepřová pečínka s liškami
> 60 min
4,8
Kuře s bylinkovými knedlíčky
> 60 min
3,6
Houbovo-tymiánové rizoto z trouby
> 60 min
4,5
Jehněčí plec na víně
> 60 min
4,6
Drůbeží vývar – základní recept
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví