Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
0,0 (0x)
9. 5. 2017
Bílý chřest se sauce gribiche


Velmi snadné
< 30 min
0,0 (0x)

Bílý chřest můžete kombinovat s jemnými omáčkami, ale i s výraznými, jako je tahle.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na sauce gribiche

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1731 kcal
  • Bílkoviny 49 g
  • Sacharidy 79 g
  • Tuky 128 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/5

Jídla z pánve wokNejlepší halušky s brynzou7x chřestSvatba ve vlastní režiiSnadné dezerty z plechu

Související články

Tataráček ze zeleného chřestu a avokáda

Chřest ve světových receptech: Inspirujte se chřestovými recepty z celého světa

Chřest je jedním z nejvíce ceněných kulinářských pokladů ve světových kuchyních. Exceluje v receptech od polévek přes hlavní jídla až po dezerty. Ať se připravuje ve francouzském, italském nebo asijském stylu, chřest vždy přináší chuťový zážitek. Podívejte se na nejlepší světové recepty z chřestu, které si můžete uvařit doma.