Nová registrace Zapomenuté heslo

Vegetariánské

Vegetariánské stravování vychází z filozofie, která staví rostlinné suroviny do centra pozornosti a pracuje s jejich přirozenou chutí, strukturou i sezónností. Spojuje udržitelnost, lehkost a vyváženost, díky čemuž podporuje šetrnější přístup k přírodě i vlastnímu tělu. Opírá se o rozmanitost zeleniny, obilovin, luštěnin a ohraničené množství mléčných výrobků, z nichž lze tvořit harmonická a nutričně bohatá jídla. Vegetariánský přístup tak přináší svěží pohled na moderní kuchyni a otevírá prostor pro kreativní kombinace, které vyniknou i bez masa. Ochutnejte např. dýňovou polévku nebo cuketový quiche.

Pečená cibule s parmazánovou krustou
< 75 min
1,6

Pečená cibule s parmazánovou krustou

Fermentovaná červená řepa
< 10 min
5,0

Fermentovaná červená řepa

Nakládaná mrkev s bylinkami
< 20 min
5,0

Nakládaná mrkev s bylinkami

Dýně na víně
< 60 min
5,0

Dýně na víně

Omeleta ze zbylých brambor s rukolovým salátkem
< 30 min
5,0

Omeleta ze zbylých brambor s rukolovým salátkem

Pizza muffiny
< 45 min
5,0

Pizza muffiny

Vietnamský nudlový salát
< 30 min
5,0

Vietnamský nudlový salát

Salát s rybízem
< 10 min
5,0

Salát s rybízem

Salát ze zelených fazolek a vajec
< 45 min
5,0

Salát ze zelených fazolek a vajec

Smažená rajčata s burratou a pestem
< 25 min
5,0

Smažená rajčata s burratou a pestem

Rajčatový tatarák
> 60 min
5,0

Rajčatový tatarák

Cuketový quiche
> 60 min
5,0

Cuketový quiche

Všechny kategorie článků