Tak tohle je přímo oslava jednoduchosti! Křehké stonky bílého chřestu přelité horkým zlatým máslem je sama o sobě dokonalá kombinace, kterou křupavé krutonky už jen povznesou až do labužnického sedmého nebe. Receptů na bílý chřest je spoustu, ale tento je tak jednoduchý, že si ho jistě zamilujete.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 747 kcal
- Bílkoviny 18 g
- Sacharidy 88.5 g
- Tuky 35.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,8/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2004/6
Apetit 6/04