
< 90 min
4,2
Uzená polévka s kroupami

> 60 min
4,3
Hrstková polévka

< 45 min
4,4
Zeleninové rizoto

> 60 min
3,8
Černá zabijačková polévka (prdelačka)

< 60 min
4,4
Kroupová polévka s kořenovou zeleninou

< 60 min
4,6
Tradiční houbový kuba

> 60 min
4,4
Maďarský ,šoulet‘

> 60 min
2,6
Šo(u)let

< 60 min
3,4
Minestrone s kroupami a uzenou paprikou

< 60 min
3,7
Houbový kuba

> 60 min
3,6
Pečené kachní stehýnko v šouletu

< 60 min
4,1
Staročeský kuba

> 60 min
4,8
Šumajstr

> 60 min
3,9
Rumfordská polévka

< 45 min
4,9
Kroupové rizoto & žampiony

> 60 min
4,7
Šoulet s hlívou

> 60 min
4,6
Zelná polévka s houbami a kroupami

> 60 min
3,8
Kuba z čerstvých hub se škvarky

< 60 min
4,7
Jogurtová polévka s kroupami a cizrnovými kofty

> 60 min
4,5
Kroupová polévka s houbami

> 60 min
4,8
Králičí roláda s krupetem

< 60 min
3,4
Kuba

< 60 min
4,6
Jahelno-pohankový nákyp s houbami

> 60 min
5,0
Směs obilovin s lososem a červenou řepou
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze