Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,4 (17x)
2. 5. 2016
Kroupová polévka s kořenovou zeleninou
Apetit
Kroupová polévka s kořenovou zeleninou
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,4 (17x)

Kroupová polévka de luxe  výstižné shrnutí pro tuto českou klasiku vylepšenou o kořenovou zeleninu a plátky opečené slaniny. Pokud máte rádi houby, můžete je do polévky také přidat, bude pak víc připomínat bramboračku. Kroupová polévka s kořenovou zeleninou je ideální zahřívací jídlo na chladné podzimní dny.


Nezhasínat obrazovku
Pro 8 - 10 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8 - 10 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3173 kcal
  • Bílkoviny 240 g
  • Sacharidy 341 g
  • Tuky 71 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(17 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Tradiční houbový kuba

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/11

Rychlé večeře z troubyŽhavé chilli papričkySváteční husaPodzimní koláčePomalé pečeníHusté a syté polévkyPravé italské rizotoJedlé dárky