Kroupová polévka de luxe – výstižné shrnutí pro tuto českou klasiku vylepšenou o kořenovou zeleninu a plátky opečené slaniny. Pokud máte rádi houby, můžete je do polévky také přidat, bude pak víc připomínat bramboračku. Kroupová polévka s kořenovou zeleninou je ideální zahřívací jídlo na chladné podzimní dny.
Suroviny
Na recept
- Energie 3173 kcal
- Bílkoviny 240 g
- Sacharidy 341 g
- Tuky 71 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/11
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2014/11
Rychlé večeře z troubyŽhavé chilli papričkySváteční husaPodzimní koláčePomalé pečeníHusté a syté polévkyPravé italské rizotoJedlé dárky