Kroupy hlásí návrat! Zkuste z nich místo rýže připravit rizoto a uvidíte, že sklidíte úspěch. Jednoduchý recept, který se opírá o tradici české kuchyně s decentním italským nádechem.
Porce
Suroviny
Porce
Na 1 porci
- Energie 363.5 kcal
- Bílkoviny 17 g
- Sacharidy 18.75 g
- Tuky 20 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/11

Recept je z vydání:
Apetit 2020/11
Během sychravých podzimních dnů přirozeně více tíhneme k teplu domova a jídlům, která nás pohladí po duši. Stránky listopadového Apetitu, který vychází 14. 10., jsou proto plné nápadů, jak bleskově vyčarovat hřejivou atmosféru plnou pohody. Vydejte se s námi na chatu, kde si v lůně přírody společně užijeme dokonale podzimní menu, užijte si bohatou dýňovou úrodu, zamilujte si zvěřinu i mleté maso a objevte nečekané kouzlo pepře. Těšit se můžete i na bláznivé halloweenské dezerty, při jejichž přípravě můžete bez obav popustit uzdu fantazii a ze kterých budou nadšené především děti. Apetit, napsáno s chutí.