Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
3,7 (27x)
2. 12. 2016
Rumpsteak a omáčka Ambiente
Apetit
Rumpsteak a omáčka Ambiente
Apetit


Snadné
< 30 min
3,7 (27x)

Rumpsteak je plátek z malého ořechu vysoký 2,5 cm, jemný a s plnou chutí. Omáčka Ambiente není úplně klasická omáčka – má spíše charakter ochuceného másla. V ústech vám ovšem způsobí bouřlivou slaninovou explozi, po níž následuje dlouhý jemný máslový dojezd – a pozor, je návyková!


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Omáčka ambiente

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2139 kcal
  • Bílkoviny 160 g
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 165 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,7/5

Hodnocení receptu

3,7/5
(27 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/11

Podzimní plískanice a mlhy jsou regulérním důvodem k tomu, zůstat doma, zachumlat se do deky a nic nedělat. Povolte si prohlížení časopisů, čtení tlustých románů, poslouchání praskotu v krbu a spoustu dobrého jídla bez výčitek. Anebo pozvěte partu známých a společně si uvařte pohodu...S námi vždycky připravíte steak, jak má být! Správně propečený, krásně šťavnatý a rozplývající se na jazyku. Máme pro vás tipy na nákupy, rady šéfkuchaře i recepty na ideální doprovod – omáčky, přílohy a bylinková másla.V televizi právě běží soutěž MasterChef Česko, ve které amatérští kuchaři plní nejrůznější úkoly a bojují o postup do dalších kol. Jak by to vypadalo, kdyby soutěžili sami porotci? Zadali jsme jim záludný úkol: proměnit klasické české jídlo ve specialitu, která by je poslala rovnou do finále!BONUS: Velká soutěž o zástěry s designem od kuchařských es 

Související články

30 let od založení prvního Ambiente: 4 miliony hostů ročně a ikonický smažák z Lokálu

„Žijte, bavte se, vychutnejte každé sousto na Vašem talíři, každý doušek z Vaší sklenky a buďte laskaví ke každému, koho potkáte.“ To stálo na jídelním lístku restaurace Ambiente The Living Restaurant, kterou otevřel před třiceti lety Tomáš Karpíšek. Dnes do sítě Ambiente patří 31 restaurací, další jsou v plánu a tato myšlenka stále vystihuje atmosféru, kterou se snaží otisknout do tuzemské gastronomie.