Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 120 min
3,8 (32x)
17. 1. 2018
Konfitovaný bažant se slaninou
Apetit
Konfitovaný bažant se slaninou
Apetit


Snadné
> 120 min
3,8 (32x)

Jak upravit bažanta? Zkuste konfitování. Jde o způsob úpravy masa, kdy se maso pomalu peče ve vrstvě tuku či oleje, což se pro sušší bažantí maso báječně hodí. Vysušení zabrání i slaninový kabátek, do kterého jsme bažanta ‚oblékli‘ před dokončením. Recept na konfitovaného bažanta na slanině při nejbližší příležitosti vyzkoušejte, sami budete překvapeni, jak báječné jídlo to je.


Nezhasínat obrazovku
Pro 6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 7469 kcal
  • Bílkoviny 27 g
  • Sacharidy 92 g
  • Tuky 766 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(32 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Pomalu pečená kachna

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/9

Sladký podzimBožské koláče z křehkého těstaSnídaně šampionůSvačiny pro malé i velké školákyZe zahrádky na talířHruškové nebePozdrav z ŘeckaOzvěny Apetit pikniku