Jak upravit bažanta? Zkuste konfitování. Jde o způsob úpravy masa, kdy se maso pomalu peče ve vrstvě tuku či oleje, což se pro sušší bažantí maso báječně hodí. Vysušení zabrání i slaninový kabátek, do kterého jsme bažanta ‚oblékli‘ před dokončením. Recept na konfitovaného bažanta na slanině při nejbližší příležitosti vyzkoušejte, sami budete překvapeni, jak báječné jídlo to je.
Suroviny
Na recept
- Energie 7469 kcal
- Bílkoviny 27 g
- Sacharidy 92 g
- Tuky 766 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/9
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2014/9
Sladký podzimBožské koláče z křehkého těstaSnídaně šampionůSvačiny pro malé i velké školákyZe zahrádky na talířHruškové nebePozdrav z ŘeckaOzvěny Apetit pikniku