Daňčí maso je pravidelně k dostání v lepších supermarketech nebo je koupíte v prodejnách se zvěřinou. Stejným způsobem můžete připravit i jiné maso, např. hovězí svíčkovou. Daňčí steak v jalovci a bylinkách podávejte s batátovým pyré nebo bramborovou kaší.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 131.75 kcal
- Bílkoviny 21.25 g
- Sacharidy 3.75 g
- Tuky 2.75 g
Postup přípravy
Autor: Jan Souček, z vydání Apetit 2012/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,4/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/12
Štědrá večeřeDevět druhů cukrovíChaloupka jako z pohádkyOriginální jedlé věnceŠtěpánská kachna