Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,3 (118x)
22. 6. 2015
Ořechovka
Apetit
Ořechovka
Apetit


Snadné
< 30 min
4,3 (118x)

Ořechovka – náš oblíbený redakční recept na svatojánský ořechový likér, ten jediný a pravý! Na nezralé zelené ořechy se podle tradice vydejte 24. června, kdy mají Janové svátek, jen tak bude mít ořechovka to pravé kouzlo. Ořechový likér nesmí ve vašem domácím baru chybět. K přípravě je třeba hlavně trochu trpělivosti. 


Nezhasínat obrazovku
Asi na 1 litr
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Asi na 1 litr
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 22089 kcal
  • Bílkoviny 402 g
  • Sacharidy 1027 g
  • Tuky 1563 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(118 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/6

Dezerty z jahodSbaleno na piknikMasové kuličkyFotbalové bistroOběd pro dva

Související články

shutterstock_1554457997.jpeg

Tajemství babiček pro provoněné pokrmy i úlevu od bolesti: Jediný hřebíček dokáže zázraky

Hřebíček je ve světě koření malým, ale nepostradatelným pokladem. Jeho vůni poznáte na první dobrou a v kuchyni dokáže doslova divy. Využití této sušené hvězdičky je přitom nečekaně široké – od tradičních receptů našich babiček až po exotická asijská nebo blízkovýchodní jídla. Pojďte se inspirovat a objevit, kam všude se hřebíček hodí, jak jej správně používat a proč jeho léčivá pověst není jen pouhou pověrou.