Kuře ala bažant prostě musíte zkusit. Přece byste se nepřipravili o skvělou chuť slaniny, vína, jalovce a voňavého koření jen proto, že vám nikdo nedaroval zvěřinu. Recept není o nic složitější, než na klasické pečené kuře. Hotovou pečínku podávejte s bramborovým knedlíkem a se zelím, nebo s bramborovou kaší či rýží.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 489.25 kcal
- Bílkoviny 12.5 g
- Sacharidy 41 g
- Tuky 28 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5
Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání: