Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 75 min
4,2 (47x)
18. 7. 2014
Kuře à la bažant
Apetit
Kuře à la bažant
Apetit


Snadné
< 75 min
4,2 (47x)

Kuře ala bažant prostě musíte zkusit. Přece byste se nepřipravili o skvělou chuť slaniny, vína, jalovce a voňavého koření jen proto, že vám nikdo nedaroval zvěřinu. Recept není o nic složitější, než na klasické pečené kuře. Hotovou pečínku podávejte s bramborovým knedlíkem a se zelím, nebo s bramborovou kaší či rýží.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 489.25 kcal
  • Bílkoviny 12.5 g
  • Sacharidy 41 g
  • Tuky 28 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(47 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Pečené krůtí stehno na rozmarýnu a česneku
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/10