2023/9
2023/9
Jak si nejlépe vychutnat babí léto? Nejlepším průvodcem vám bude zářijový Apetit, který vychází už 17. 8. 2023.
Připomeneme si prostá lidová jídla, společně budeme méně plýtvat potravinami a zpracujeme vše, co nakoupíme nebo sklidíme na zahradě.
Děti naučíme jíst ryby a začneme jim připravovat kreativní a pestré svačiny, které nikdy nedonesou zpět domů.
Své hvězdné chvíle se dočká nejen kukuřice, která zazáří naslano i nasladko, ale také ostružiny.
Nahlédnete s námi do zákulisí soutěže MasterChef a zjistíte, který obal na chléb v našem testu obstál nejlépe a který naopak propadl. Poradíme s výběrem sušičky na potraviny a seznámíme vás s horkovzdušnou fritézou.
Helena Fléglová se v dalším díle Cukrářské akademie zaměří na kakao a seriál Škola focení Aleny Hrbkové se tentokrát bude zabývat úhlem záběru.
Apetit, napsáno s chutí.
Gulášovka z kotrče
Dort s vanilkovým krémem a ostružinami
Ostružinové poháry
Tvarohový koláč s ostružinami a mandlemi
Sušenkové sendviče s ostružinovou zmrzlinou
Ostružinový cheesecake
Ostružinové cupcaky
Kukuřičná zmrzlina s karamelovým popcornem
Koláč s blumami a mandlemi
Rambulice
Kukuřičný salát s ředkvičkami
Uzené maso s povidlovou omáčkou a bramborovými šiškami
Pirohy s bramborovou nádivkou
Kuře s krémovou kukuřicí, slaninou a parmazánem
Ječné lívance
Slané vafle se zbylé rýže à la suši
Chilský kukuřičný slaný koláč (Pastel de choclo)
Vietnamská banánová ‚žemlovka‘
Pytt i panna (švédský miš-maš)
Zelené orzotto s houbami
Zeleninové sušenky
Smažené kuličky z uzené makrely
Smažená rýže s lososem
Rybí placičky
Tvarohové kapsy
Červená polévka s jáhlami
Salát se sýrovými tortellini
Burrito s kuřetem
Pečené kuře s červenou omáčkou a polentou
Kukuřičná polévka s krevetami
Kulatky
Špagety z jednoho hrnce
Harlekýn