Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 45 min
5,0 (4x)
9. 9. 2024
Smažené kuličky z uzené makrely
Apetit
Smažené kuličky z uzené makrely
Apetit


Snadné
< 45 min
5,0 (4x)

Ryby většinou dětem příliš nechutnají, avšak vyzkoušejte jim nachystat tyto smažené kuličky z uzené makrely. Hotové jsou za pár minut a skvěle chutnají s bramborovou kaší, nebo jako sytá svačinka na výlet. 


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Na dip

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 533 kcal
  • Bílkoviny 28.5 g
  • Sacharidy 52.5 g
  • Tuky 22.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/9

Jak si nejlépe vychutnat babí léto? Nejlepším průvodcem vám bude zářijový Apetit, který vychází už 17. 8. 2023. Připomeneme si prostá lidová jídla, společně budeme méně plýtvat potravinami a zpracujeme vše, co nakoupíme nebo sklidíme na zahradě. Děti naučíme jíst ryby a začneme jim připravovat kreativní a pestré svačiny, které nikdy nedonesou zpět domů. Své hvězdné chvíle se dočká nejen kukuřice, která zazáří naslano i nasladko, ale také ostružiny. Nahlédnete s námi do zákulisí soutěže MasterChef a zjistíte, který obal na chléb v našem testu obstál nejlépe a který naopak propadl. Poradíme s výběrem sušičky na potraviny a seznámíme vás s horkovzdušnou fritézou. Helena Fléglová se v dalším díle Cukrářské akademie zaměří na kakao a seriál Škola focení Aleny Hrbkové se tentokrát bude zabývat úhlem záběru. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

shutterstock_2518619477.jpg

Křup, šum, cink: 30 neodolatelných zvuků, které vás naladí na jídlo rychleji než vůně

Stačí jedno cinknutí kostky ledu o sklenici a už máme pocit, že držíme v ruce letní drink. Syčení masa na pánvi nás zase přenese do chvíle, kdy se blíží oběd. A křupnutí čerstvého chleba umí vyvolat hlad i po sytém obědě. Některé zvuky spojené s jídlem jsou tak silné, že probouzejí chuť na něco dobrého ještě dřív, než se před námi objeví talíř. Britský průzkum odhalil třicet nejpřitažlivějších chuťových melodií – a možná vás překvapí, co všechno se do žebříčku dostalo.