Nevíte, co se zbylou rýží? Slané vafle ‚à la suši‘ nabízejí perfektní řešení, jak si na ni opět pochutnat. Příště zkuste vynechat sójovou omáčku i ocet a připravte si křupavý bezlepkový snack, jako zdravější mlsání k televizi.
Porce
Suroviny
Porce
Na oblohu
Na 1 porci
- Energie 280 kcal
- Bílkoviny 14 g
- Sacharidy 23 g
- Tuky 13.83 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/9
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2023/9
Jak si nejlépe vychutnat babí léto? Nejlepším průvodcem vám bude zářijový Apetit, který vychází už 17. 8. 2023. Připomeneme si prostá lidová jídla, společně budeme méně plýtvat potravinami a zpracujeme vše, co nakoupíme nebo sklidíme na zahradě. Děti naučíme jíst ryby a začneme jim připravovat kreativní a pestré svačiny, které nikdy nedonesou zpět domů. Své hvězdné chvíle se dočká nejen kukuřice, která zazáří naslano i nasladko, ale také ostružiny. Nahlédnete s námi do zákulisí soutěže MasterChef a zjistíte, který obal na chléb v našem testu obstál nejlépe a který naopak propadl. Poradíme s výběrem sušičky na potraviny a seznámíme vás s horkovzdušnou fritézou. Helena Fléglová se v dalším díle Cukrářské akademie zaměří na kakao a seriál Škola focení Aleny Hrbkové se tentokrát bude zabývat úhlem záběru. Apetit, napsáno s chutí.