Večeře po italsku! Jednoduchá, jemná, vonící po bylinkách...
Suroviny
Na recept
- Energie 2085 kcal
- Bílkoviny 78 g
- Sacharidy 215 g
- Tuky 96 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/2
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2016/2
Neustálé přechody mezi teplem a zimou jsou jako šité na míru nejrůznějším bacilům a virům. Přineseme vám 63 receptů, které skvěle fungují proti zimě a dokonale zahřejí. Ať už vás Valentýn plní euforií nebo vás nechává zcela chladnými, Valentýnské menu, které pro vás připravili finalisté soutěže Masterchef, vás zcela nadchne! Masopust je tu a my pro vás máme recept na nejlepší koblihy na světě od osoby nejpovolanější, blogerky Maškrtnice. Přeneseme se do malebného francouzského bistra a vyzkoušíme ty nejlepší recepty autorky Anne-Katrin Weber.