Domácí paštika má jediné úskalí: už nikdy vám nebude chutnat jiná. Rozdíl mezi domácí paštikou a pěnou prodávanou za pár korun v konzervě je nebetyčný!
8 misek po 100 ml
Suroviny
8 misek po 100 ml
Na základ
Na zalití
Na čatní
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 791 kcal
- Bílkoviny 20.88 g
- Sacharidy 44.75 g
- Tuky 54 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/11
Listopad 2007