Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,1 (49x)
18. 7. 2014
Kuřecí prsa na liškách


Velmi snadné
< 60 min
4,1 (49x)

Lišky a kuřecí prsa dušená v portském víně provoní tymián, cibule a česnek.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1215 kcal
  • Bílkoviny 103 g
  • Sacharidy 47 g
  • Tuky 64 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(49 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/8

Související články

Lišky v košíku

Lišky v kuchyni 7krát jinak

Lišky jsou díky své vůni a lehce kořeněné chuti považovány za delikatesu. Lišky mají oproti jiným houbám tužší konzistenci, takže vydrží déle čerstvé, ale vyžadují delší tepelnou úpravu. Někdy bývají pro své výrazné žluté až oranžové zbarvení označovány jako ,,kuřátka”. V lese na ně narazíte většinou na podzim.