„Štědrovečerní večeři si nedovedu představit bez švestkového kompotu. Nikdy mi ale nechutnal. Tak jsem z něj později udělala svařák a s mámou jsme si ho nosily na půlnoční!“ prozrazuje redaktorka Darina Sieglová.
Suroviny
Na recept
- Energie 3689 kcal
- Bílkoviny 48 g
- Sacharidy 590 g
- Tuky 117 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/12

Recept je z vydání:
Apetit 2020/12
Prosincový Apetit, nejočekávanější vydání roku, vychází už 11. 11. 2020. Společně se připravíme na opravdu kouzelné Vánoce, které letos všichni tolik potřebujeme. Upečeme voňavé cukroví a dechberoucí sváteční dezerty, připravíme oblíbené jedlé dárky, rozmazlíme se dobrotami, které nás zahřejí na těle i na duši, uvaříme spoustu rodinných receptů i nezapomenutelnou štědrovečerní večeři. Přejeme vám příjemné přípravy, klidné sváteční dny a spoustu krásných okamžiků s vašimi nejbližšími, redakce Apetitu