Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
5,0 (7x)
15. 1. 2023
Rozpečený camembert 4x jinak
Olive Magazine/Immediate Media
Rozpečený camembert 4x jinak
Olive Magazine/Immediate Media


Velmi snadné
< 30 min
5,0 (7x)

Rozpečený hermelín je vždycky skvělý, ale my pro vás máme hned 4 nápady, jak ho ještě vylepšit. Zvolíte raději noblesní variantu s houbami, estragonem a lanýžovým olejem, středomořskou s piniemi, česnekem a rozmarýnem, elegantní s pekanovými ořechy a javorovým sirupem nebo verzi inspirovanou Francií s brusinkami, portským a tymiánem?


Nezhasínat obrazovku

Porce

1
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

1

Na camembert s houbami, estragonem a lanýžovým olejem

Na camembert s piniemi, česnekem a rozmarýnem

Na camembert s brusinkami, portským vínem a tymiánem

Na camembert s pekanovými ořechy a javorovým sirupem

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 3301 kcal
  • Bílkoviny 94 g
  • Sacharidy 106 g
  • Tuky 275 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/1

Oslavte s Apetitem, který vychází už 16. 12., závěr roku a vkročte do toho nového s chutí a optimismem. Silvestr bez chlebíčků s nejlepšími pomazánkami na světě? Ani náhodou! Máme pro vás hned sedm receptů a k tomu i jeden na domácí veku. A pokud přece jenom toužíte po větším luxusu, připravte si krevetový koktejl, rozpečený sýr nebo slavnostní novoroční pečínku. Jestli prahnete spíše po exotice, máme pro vás recepty na božské suši. Nechybí ani dechberoucí sladká tečka v podobě hravých pohárů a světových dezertů. Zajímá vás, jaký bude gastronomický rok 2022? Nové trendy jsme probrali s šéfkuchaři a výsledkem jsou recepty, které budete chtít do jednoho ochutnat. V lednovém Apetitu najdete také praktický kalendář zeleniny a ovoce a přehledný rejstřík všech receptů roku 2021. Apetit, napsáno s chutí.