Germknödel – alpský knedlík s vanilkovou omáčkou – představuje klasiku z rakouských sjezdovek. A teď si ji konečně můžete dát i bez lyžařských výkonů. Germknödel s povidli je recept, který si rozhodně zaslouží vaši pozornost.
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Na dokončení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2933 kcal
- Bílkoviny 72 g
- Sacharidy 378 g
- Tuky 126 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2014/1
Sněhové dezertySuši krok za krokemHorké drinkyNejlepší party pohoštěníRanní vyprošťováky