Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,7 (358x)
14. 1. 2019
Lívance babičky Milušky
Apetit
Lívance babičky Milušky
Apetit


Snadné
> 60 min
4,7 (358x)

Jednoduché kynuté lívance můžete sypat jen cukrem a skořicí. My si občas rádi dopřejeme skvělou variantu s povidly a strouhaným tvarohem nebo se zakysanou smetanou a borůvkami.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na ochucení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 553.5 kcal
  • Bílkoviny 22 g
  • Sacharidy 94 g
  • Tuky 10 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(358 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

LENKA ANDRESOVA profile image
LENKA ANDRESOVA
03.10.2021 11:21
livance
LENKA ANDRESOVA profile image
LENKA ANDRESOVA
03.10.2021 11:04
livance
Luc M profile image
Luc M
04.11.2014 12:34

vynikající :-) s tvarohem a borůvkama :-)

  profile image
alka19
08.05.2010 09:09
Netušíte někdo, jestli se dají hotové lívance mrazit? Děkuji moc za odpověď.
  profile image
andule
05.04.2009 22:16
jéé, ty jsou tak krásně nadýchané a dobroučké :)
  profile image
andule
19.07.2009 11:05
lívance smažené na sádle mi přijdou daleko lepší než smažené na oleji ;)
  profile image
Anna
22.10.2008 08:54
Lívance jsou úžasné,všem je můžu jen doporučit.
  profile image
livance babicky milusky
11.09.2008 12:05
Ahojky,tak musim rict, ze tyto livance maji mazinarodni uspech,pze muj frnacouzsky pritel se muze po nich utlouct a jeho kamaradi take, takze stale musim mit pri ruce polohrubou mouku:)dekuji ze recept
  profile image
Tessi
12.08.2008 14:33
Recept je prostě senzační, doporučuji.
  profile image
Forstík
22.07.2008 18:40
Navzdory tomu, že jsem lívance nikdy dříve nedělal, dopadly skvěle. Na pánev jsem v podstatě pokládal jen mírně tekoucí pěnu. Snědli jsme je po americkém vzoru se skořicovým cukrem a polité javorovým sirupem. Vřele doporučuji

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/10

Říjen 2005