Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
5,0 (3x)
29. 9. 2025
Bramborová kaše s křenem
Immediate Media
Bramborová kaše s křenem
Immediate Media


Velmi snadné
< 45 min
5,0 (3x)

Dejte obyčejné bramborové kaši nový rozměr – krémovější texturu a pikantní chuť díky čerstvému křenu. Takto připravená kaše je fantastickou přílohou k pečenému hovězímu masu i k různým masovým omáčkám.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 509.75 kcal
  • Bílkoviny 5.5 g
  • Sacharidy 45.25 g
  • Tuky 33.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Maria Elia, z vydání Apetit Bramborová kaše s křenem

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(3 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.