Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 90 min
3,3 (24x)
16. 12. 2024
Jemný rybí tatarák s křupavou bagetou, zalitý polévkou
Apetit
Jemný rybí tatarák s křupavou bagetou, zalitý polévkou
Apetit


Velmi snadné
< 90 min
3,3 (24x)

Chuť rybího tataráčku a polévky se dokonale snoubí, i když rybí delikatesu můžete podávat klidně i samostatně. My jsme ale této jedinečné kombinaci neodolali a jemný rybí tatarák jsme zalili horkou polévkou, což zvýraznilo jeho chuť. Pokud k této lahodné dvojici přidáte ještě křupavou bagetku, vaše štědrovečerní tabule se promění v dokonalou ukázku svátečního luxusu.


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 158.25 kcal
  • Bílkoviny 14.5 g
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 5.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,3/5

Hodnocení receptu

3,3/5
(24 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/12

Prosincový Apetit, nejočekávanější vydání roku, vychází už 16. 11. Na jeho stránky jsme sepsali vše, co budete potřebovat k prožití těch nejkouzelnějších Vánoc. Z perníku upečeme stromeček, chaloupku i adventní kalendář. Máme pro vás spoustu tipů na dárky, včetně těch jedlých. Helena Fléglová vás například ve své Cukrářské akademii zasvětí do tajů čokolády a ukáže vám, jak na luxusní pralinky. Péct cukroví budeme hned dvakrát – nejdříve v duchu prvorepublikových tradic a elegance, podruhé pak s Mirkou van Gils Slavíkovou z její kuchařky Štědré a voňavé. Vyhneme se všem potenciálním zádrhelům a díky vánočkovému manuálu na stůl postavíme dokonalou vánočku. Stačí pár triků a štědrovečerní menu připravíme tak, aby chutnalo malým i velkým. Další sváteční dny můžete blízké pozvat na husí, vepřovou či dýňovou pečínku či na luxusní svíčkovou. Tu díky receptu krok za krokem zvládnete i v případě, že jste ji doteď odkládali. Nejen svátečními pokrmy je ovšem člověk v prosinci živ, a proto jsme sepsali i mnoho rychlých lahodných nápadů na obědy a večeře, které vás zasytí a zahřejí. Apetit, napsáno s chutí.