Nová registrace Zapomenuté heslo

Cukrařina

cukrařina

Cukrařina, a to nejen ta moderní, se v dnešní době těší velké oblibě. Bez pochyby tomu přispívají nejrůznější pořady o pečení či soutěž Peče celá země. A pokud i pro vás je tato disciplína atraktivní, vrhněte se na ní. Poradíme vám třeba jak vyrobit čokoládové pralinky, jak napravit sražený krém nebo si pod taktovkou Josefa Maršálka upečte ty nejlepší věnečky. Mnoho dalších praktických vychytávek se dozvíte i v cukrářské akademii Heleny Fléglové. A pochopitelně nesmí chybět ani recepty na ty nejlepší zákusky a dezerty.

Palačinkový dort s kávovým krémem a ostružinami
Cappuccino cheesecake
Čokoládovo-kávový dort
24receptů
Luxusní kávové dezerty: 24 skvělých receptů, které zvládnete i vy
Pavlovy se žloutkovým krémem, rebarborou a jahodami
> 60 min
5,0

Pavlovy se žloutkovým krémem, rebarborou a jahodami

Dort zelené jablko
> 120 min
5,0

Dort zelené jablko

Malinovo-citronový dort
> 120 min
5,0

Malinovo-citronový dort

Eton mess
Malinový Eton mess
Eton mess
20receptů
20 receptů na dezerty s příběhy: Od sladkého nepořádku z Etonu přes labuť s broskví po baletní sněhovou něhu
Nepečený dezert tiramisu s malinami
Nepečené tvarohové bábovičky s ovocem
Nepečený jablečný dort
21receptů
Nechte troubu odpočinout! Připravte si osvěžující nepečené dezerty s ovocem ze zahrady
Džem z višní a rybízu
Reliš z červeného rybízu a cibule
Kynutý koláč s tvarohem, rybízem a drobenkou
40receptů
Co všechno se dá udělat z rybízu? Připravte si rybízový džem, kynutý koláč, rybízové víno i omáčku k masu či sýru

Všechny kategorie článků