Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 45 min
4,6 (12x)
18. 7. 2014
Ražniči s remuládou
Apetit
Ražniči s remuládou
Apetit


Snadné
< 45 min
4,6 (12x)

Krásně šťavnaté kousky masa proložené sladkou cibulkou vás nenechají na pochybách, že život je krásný! Pro usnadnění práce a ‚dietnější verzi‘ můžete špízy upéct. 


Nezhasínat obrazovku
Pro 4-6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Na remuládu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1360 kcal
  • Bílkoviny 69 g
  • Sacharidy 26.5 g
  • Tuky 108 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Kateřina Švejdová & Václav Frič, z vydání Apetit 2013/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/5

Jídla z pánve wokNejlepší halušky s brynzou7x chřestSvatba ve vlastní režiiSnadné dezerty z plechu

Související články

Ochutnejte Expo 58

V Uměleckoprůmyslovém muzeu Moravské galerie právě probíhá výstava Bruselský sen, která je věnována fenoménu světové výstavy EXPO 58. Československý pavilon sklízel v Bruselu samé úspěchy, svou zásluhu na tom měla i tamní restaurace, kde se podávaly nejrůznější speciality. Recepty na některé z nich se nám podařilo získat, a vy si tak můžete udělat obrázek nejen o tom, co se tehdy jedlo, ale můžete si některé pokrmy zkusit připravit.