Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
3,9 (51x)
16. 2. 2016
Halušky s brynzou a slaninou
Apetit
Halušky s brynzou a slaninou
Apetit


Snadné
< 60 min
3,9 (51x)

Prosté, jednoduché, a přitom delikátní. Takové jsou halušky s brynzou a slaninou ve své originální podobě. Udělejte si doma nejtypičtější slovenské jídlo tak, jak je vaří na východním Slovensku. Stanislav Bakalár vás naučí správný postup, přidá vychytané tipy a vysvětlí, jaké suroviny použít. Od teď halušky s brynzou a slaninou zvládnete jako profík.


Nezhasínat obrazovku
Pro 6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 6408 kcal
  • Bílkoviny 309 g
  • Sacharidy 741 g
  • Tuky 223 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Stanislav Bakalár, z vydání Apetit 2013/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(51 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Halušky s brynzou

Komentáře

Lucie Blahová profile image
Lucie Blahová
17.02.2016 12:30

Šla by použít celozrnná mouka? Děkuji

Martina Zajícová
18.02.2016 12:16

Dobrý den, já myslím, že určitě šla, ale musíte být připravená na to, že halušky budou chutnat jinak. Navíc jí bude potřeba jiné množství, protože trochu jinak váže vodu. Přidávejte jí proto postupně po menších dávkách.
Mějte se moc hezky,
Martina

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/5

Jídla z pánve wokNejlepší halušky s brynzou7x chřestSvatba ve vlastní režiiSnadné dezerty z plechu