Prosté, jednoduché, a přitom delikátní. Takové jsou halušky s brynzou a slaninou ve své originální podobě. Udělejte si doma nejtypičtější slovenské jídlo tak, jak je vaří na východním Slovensku. Stanislav Bakalár vás naučí správný postup, přidá vychytané tipy a vysvětlí, jaké suroviny použít. Od teď halušky s brynzou a slaninou zvládnete jako profík.
Pro 6 osob
Suroviny
Pro 6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 6408 kcal
- Bílkoviny 309 g
- Sacharidy 741 g
- Tuky 223 g
Postup přípravy
Autor: Stanislav Bakalár, z vydání Apetit 2013/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,9/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2013/5
Jídla z pánve wokNejlepší halušky s brynzou7x chřestSvatba ve vlastní režiiSnadné dezerty z plechu
Komentáře
Šla by použít celozrnná mouka? Děkuji
Dobrý den, já myslím, že určitě šla, ale musíte být připravená na to, že halušky budou chutnat jinak. Navíc jí bude potřeba jiné množství, protože trochu jinak váže vodu. Přidávejte jí proto postupně po menších dávkách.
Mějte se moc hezky,
Martina