2015/10
16.09.2015
2015/10
16.09.2015
Obsah vydání
Svíčková, ta pravá, jediná, a moje... Anebo taky vaše, a úplně jiná! Na náš národní poklad jeden jediný správný recept neexistuje. Oslovili jsme proto tři odborníky a získali jsme od nich recepty na svíčkovou klasickou, moderní, a dokonce i v italském stylu.
Bramborové těsto je tradiční, jednoduché a tak univerzální! Z jednoho a téhož těsta připravíte knedlíky, šišky, placičky i dezerty a sladká jídla, na které je naše národní kuchyně právě pyšná.
Ochutnejte hvězdy podzimu! Jablka, hrušky, ořechy a kaštany – to jsou poklady říjnové kuchyně. V našich receptech vás znovu překvapí a uchvátí.
< 30 min
4,6
Losos v papilotě
< 50 min
3,0
Zelenina pečená v troubě
> 60 min
2,8
Svíčková po italsku s tyrolským knedlíkem
> 60 min
4,5
Sorbet z pečených jablek se skořicí
< 60 min
4,5
Houbový závin s vejcem
< 30 min
4,5
Závin s uzeným pstruhem a estragonem
< 60 min
4,2
Závin s bylinkovými bramborami
< 60 min
4,3
Řepový závin s kozím sýrem
> 60 min
3,9
Zelný závin s uzeným masem
> 60 min
4,3
Dýňový závin s grilovaným kuřetem
< 60 min
4,8
Podmáslový řízek s jablkovým salátem
< 20 min
4,8
Houby na slanině s kozím sýrem
< 60 min
4,2
Kuře na pivě
< 60 min
3,6
Křenové bramboráky s křenovou smetanou
< 120 min
4,6
Tvarohový koláč s mákem
< 30 min
4,5
Kmínový koláč plněný blaťáckým zlatem a cibulí
< 90 min
3,4
Myslivecká pečeně
< 20 min
4,0
Rajská polévka s tvarohovými nočky
< 60 min
3,9
Šneci s ořechy a rumovou polevou
< 60 min
4,6
Bramborové koblížky s dušenými jablky
< 60 min
4,8
Švestkové bramborové knedlíky s marcipánem
< 60 min
3,6
Povidlové taštičky sypané perníkem & tvarohový krém
< 60 min
3,5
Základní bramborové těsto
> 60 min
5,0
Svíčková espuma & pečený karlovarský knedlík podle šéfkuchaře
> 60 min
4,3
Klasická svíčková omáčka podle autorky kuchařek
< 50 min
4,7
Kapustová polévka s klobásou
< 75 min
4,6
Hrachová polévka s opečenou slaninou a houstičkami
> 60 min
3,7
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi
> 60 min
4,2
Gulášová polévka z líček
< 20 min
4,4
Noky se šunkou, špenátem a parmazánem
< 50 min
4,4
Kulajda s vejcem
< 90 min
4,6
Srnčí ragú na víně
> 60 min
4,7
Kuřecí vývar s bylinkovým svítkem
< 30 min
0,0
Choucroute s kaprem, klobáskou a pancettou
> 60 min
0,0