„Na jednu z nejznámějších mexických omáček je asi tolik receptů jako na vaši svíčkovou. Tohle je ale můj zamilovaný!“, říká usměvavá Mexičanka Alondra Maldonado. My jen dodáváme, že pokud máte rádi chili con carne, pak si zamilujete i tenhle zemitý kuřecí pokrm. Podávejte jej s omáčkou a červenou rýží.
Suroviny
Na omáčku mole
K podávání
Červená rýže
Na recept
- Energie 6370 kcal
- Bílkoviny 148 g
- Sacharidy 696 g
- Tuky 313 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/1

Recept je z vydání:
Apetit 2016/1
Představíme vám nejnovější kulinářské trendy a jídla, která budete chtít vařit po celý rok. Na tu nejlepší oslavu roku potřebujete jen tři věci: skvělé jídlo, kvalitní pití a příjemnou společnost. První dvě zařídíme my a naše recepty, ta třetí už je na vás! Nahlédneme do skandinávské kuchyně, která se nyní těší oblibě po celém světě. S naším severským menu pochopíte proč. Z chladného severu přeletíme do slunečného Mexika. O své oblíbené recepty se s námi podělila usměvavá Alondra Maldonado.