Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
5,0 (5x)
18. 7. 2014
Pečínka v seně
Apetit
Pečínka v seně
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
5,0 (5x)

Seno původně sloužilo jako tepelná izolace. Ve viktoriánských dobách se na pikniky balily pečeně z trouby ještě zatepla do bedýnek a obkládaly senem. Jeho vůně maso prostoupila tak nádherně, že se začalo používat už při vaření. I ve velmi zjemnělých kuchyních!


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 219.17 kcal
  • Bílkoviny 3 g
  • Sacharidy 22 g
  • Tuky 9.33 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/2

Únor 2008