Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,0 (21x)
17. 1. 2018
Vepřová plec s parmazánovou omáčkou


Velmi snadné
< 30 min
4,0 (21x)

Pomalu dušené maso se vám odmění dokonale koncentrovanou chutí a konzistencí, která se doslova rozplývá na jazyku.


Nezhasínat obrazovku
Pro 8-10 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8-10 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 9384 kcal
  • Bílkoviny 395 g
  • Sacharidy 147 g
  • Tuky 803 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(21 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/11

Rychlé večeře z troubyŽhavé chilli papričkySváteční husaPodzimní koláčePomalé pečeníHusté a syté polévkyPravé italské rizotoJedlé dárky

Související články