< 45 min
1,8
Libanonské pikantní brambory batata harra s pečeným kuřetem
> 60 min
5,0
Pečené batáty se salsou verde
< 20 min
5,0
Polévka s hráškem, špenátem a krupicovými nočky
< 10 min
0,0
Hrášková pomazánka s mátou
< 30 min
5,0
Gnocchi s česnekovou omáčkou a stonkovou brokolicí
< 30 min
5,0
Mrkvový dip
> 60 min
4,4
Králík na smetaně po německu
> 60 min
5,0
Maiale tonnato
< 60 min
4,2
Lepkavá BBQ křídla
< 60 min
4,5
Kuře z jednoho hrnce
< 20 min
4,8
Žitný chléb s krevetovým salátem
< 25 min
4,0
Klasický tabouleh
< 60 min
4,5
Fusilli s pečeným květákem
< 30 min
4,0
Vepřová plec s parmazánovou omáčkou
< 30 min
3,6
Sendvič s rybími prsty & zelenou majonézou
> 60 min
4,1
Rizoto s quinoou a pečenou zeleninou
< 20 min
3,8
Tabbouleh z bulguru
< 10 min
4,3
Bramborový salát s lososem
< 20 min
4,7
Salsa verde
< 30 min
4,6
Salát s okurkou a tahini zálivkou
< 50 min
4,0
Čočkový salát s červenou cibulí a balkánským sýrem
> 60 min
4,2
Stehýnka s petrželkou a česnekem
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví