Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
5,0 (9x)
2. 12. 2015
Jehněčí kolínka s balzamikovým octem


Velmi snadné
< 30 min
5,0 (9x)

Maso jehněčích kolínek je tužší než třeba u kýty, ale zároveň má díky kolagenu silnější chuť. Pomalé dušení způsobí, že maso tak změkne, že přímo odpadává od kosti. Pokrm lze připravit až 2 dny předem.


Nezhasínat obrazovku
Pro 8 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1758 kcal
  • Bílkoviny 43 g
  • Sacharidy 287 g
  • Tuky 33 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/11

Rychlé večeře z troubyŽhavé chilli papričkySváteční husaPodzimní koláčePomalé pečeníHusté a syté polévkyPravé italské rizotoJedlé dárky