Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,0 (20x)
18. 7. 2014
Toskánský piniový koláč ,pinolata'
Apetit
Toskánský piniový koláč ,pinolata'
Apetit


Snadné
> 60 min
4,0 (20x)

Přiznám to rovnou: při přípravě na focení jsme zapomněli na prášek do pečiva. Vznikla tak pinolata hutná – a skvělá! ‚Správná‘ verze byla jen trochu nadýchanější. Takže je to na vás! Obě jsou však božské čerstvé i odleželé…


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 776 kcal
  • Bílkoviny 17.17 g
  • Sacharidy 103 g
  • Tuky 31.33 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(20 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Helena Skřivánková profile image
Helena Skřivánková
13.07.2009 15:19
Dobrý, jen lehoulince nadprůměrný moučník. Asi jsem měla příliš vysoká očekávání:-).
  profile image
zdenina
15.03.2009 13:21
Špatný to není, ale očekávala jsem to lepší.
  profile image
Alena
18.03.2008 16:05
Recept se nachází v č.6/07, str.81

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/6

Červen 2007

Související články