Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,3 (165x)
13. 7. 2017
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Apetit
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Apetit


Snadné
< 60 min
4,3 (165x)

Švestkový koláč v originálním provedení! Recept z křehkého těsta a pudinkovou náplní si vaši pozornost jistě zaslouží. Sladkokyselá chuť čerstvých švestek vytvoří v kombinaci s vanilkovým krémem dokonalou souhru. Žádá si jen horkou kávu!


Nezhasínat obrazovku
12
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

12

Na švestkovou náplň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 469.75 kcal
  • Bílkoviny 8.33 g
  • Sacharidy 53.25 g
  • Tuky 23.67 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(165 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/7

Červenec 2008

Související články

Švestky a švestková povidla

Co se švestkami? Naučíme vás triky, jak je usušit, zamrazit a proměnit v dezerty i slané pochoutky

Švestky patří k podzimu stejně jako jablka či hrušky a jejich vůně dokáže navodit pocit domácí pohody. Díky sušení, mražení nebo zavařování si jejich chuť můžete dopřát po celý rok. Navíc se hodí do sladkých dezertů i k masu a nabízejí spoustu možností, jak je využít. Podívejte se, jak švestky správně uchovat, aby neztratily nic ze své chuti ani z výživových benefitů.