Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,7 (11x)
18. 7. 2014
Špaldový nákyp se špenátem a kozím sýrem


Velmi snadné
< 60 min
4,7 (11x)

Neprošlechtěná prababička dnešní pšenice je úžasná nejen tím, jak chutná a voní, ale také příznivým vlivem na naše zdraví. Vychutnejte si ji!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 513.5 kcal
  • Bílkoviny 24 g
  • Sacharidy 30.75 g
  • Tuky 30.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Jitka Bacíková profile image
Jitka Bacíková
30.11.2009 09:24
Je opravdu vynikající (i když trochu jsem ošidila bio ingredience), použila jsem domácí mangold a teď se chastám vyzkoušet záměnu kozího sýry za bryndzu, tak uvidíme :-) PS. Strávníků sy myslím uspokojí i 6 - je hodně sytý
  profile image
Petule
20.09.2008 17:35
Recept mohu všem plně doručit! je lahodné a vynikající chuti a jeho příprava je velmi snadná!
  profile image
Alena
07.07.2008 10:59
Recept se nachází v č.7/07, str.85
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/7

Červenec 2007